Äntligen insläppt

Tio över åtta och redan på jobbet för länge se.

Har inte kommit in på bloggen sen sen eftermiddag igår. Inte för att det väl varit något särskilt som pockat på så intensivt - bara lite smått och gott.

Till exempel att tipsvinsten inte alls var någon dröm - mail från Gunnar som meddelar att veckans tips är plus 7 kronor på varje insats. Mot förra veckan då det var minus 16 på andelen.

Mardröm var det dock att släpa kroppen från sängen. Förutom att den inte alls ville stiga upp i går kväll efter middagsvilan så var det rena järnspettet i morse.

Men får väl se vad Jan-Erik kan hitta på klockan 9 då jag ska besöka honom.

Sökande efter något helt annat på nätet så hittade jag detta
recept. som ni får som en liten parentes. Jag lägger ut den också för min egen skull. Har upptäckt att jag av lite olika anledningar går tillbak och söker i bloggen - och nu vet jag att när jag inte hittar receptet så finns det här.

Och det här var fyndigt. Här kan du ladda ner de 10 första avsnitten av Luftslottet som sprängdes - och för att ladda ner resternade 14 måste du ha DN-kort.

Och så kan jag ju fundera över hur det kan komma sig att Luleå Mäss och Kongress dealar öltält med Johan Isaksson. Om vi ska tro Kuriren så har det skett.

Tiden går ju fort så det kanske är över nu. Annars trodde jag Johan Isaksson hade näringsförbud och var så långt ifrån öltält och alkoholtillstånd som det bara går?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback