Ärkekonservativ

I vissa hänseenden är jag riktigt ärkekonservativ. Tänk att det ska vara såsvårt att göra något på morgonen innan jag fått läsa tidningarna.

Här sitter jag nu och borde egentligen snabba på med morgonbestyren eftersom jag ska hämta Jens från Müllers klockan 7,

Men istället sitter jag och viftar med öronen ("haröronen", Berndt, hi, hi)  för att höra motorljudet från tidningsbilen.

Har just lyssnat till lokala TV nyheter från Eskilstunaområdet. I valet fick sossarna lämna makten i landstinget efter 77 år.. Skälet var att de ville ta bort intensivvårdsavdelningen från Katrineholms sjukhus och koncentrera den till Eskilstuna. Nu efter valet gör den nya borgerliga majoriteten samma sak. Och sossarna skäller som bandhundar och hävdar att det är avveckling av sjukhuset. Kd-damen i TV hävdar att det är utveckling. Och att operationerna måste koncentreras så att det blir någon volym. För att upprätthålla kompetensen. Vi måste specialisera oss hävdar en verksamhetschef.

Är det någon som känner igen den valsen? Även om skivan på något sätt snurrar baklänges.

Nu är läget följande att jag nog inte kommer att notera något i denna "bok" förrän vid lunchtid. Efter att jag hämtat Jens och skjutsat honom till revisorn ska jag på behandling hos Marie. Sen sticker jag hem till Sunderbyn och hämtar far för besök hos optikern. För äntligen har hans glasögon kommit. Och rappar jag på så är jag tillbak till jobbet före 10.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback