Blandade känslor

Det är med blandade känslor jag tar del av den politiska opinionen i SvD. Alliansen knappar in på oppositionen - främst genom att Kd kravlat åter kravlat sig över spärren. Från 3,8 till 5.3.

Det som får en att hicka till är att Sverigedemokraterna nu får sin högsta siffra, 3,7. Bara 3 tiondelar under spärren och bara 1 tiondel sämre än vad kd hade före denna mätning.

I Malmö skulle Sverigedemokraterna få 11,5%.

Det finns säkert många vanliga människor som tror att Sd är lösningen på många problem. Samtidigt så har det avslöjats om många kriminella element inom det partiet. Inte för att jag sett någon uppgift om koppling till Orginal Gangsters (OG) men väl andra liknande organisationer.

Riktigt noterbart är det som sägs av någon polis ganska långt ner i artikeln. Normalt sett väger samhällets skål mer än de kriminella gängens. Men där OG frodas är det inte så. Ett politikens misslyckande.


Artikeln bygger på utdrag ur en bok som jag absolut måste läsa.

Annars inte mycket i det lokala nättidningarna. Kuriren brukar vara hyfsad att uppdatera även helgerna men redaktör Westin markerade igår i det händer på Kuriren idag att arbetsdagen slutar efter 8 timmar. Det är nog konflikten som sätter sina spår.

Så nog finns anledning att bli mörkrädd trots denna soliga söndagmorgon.


Kommentarer
Postat av: Berndt

DN-artikeln om den svenska maffian är ruskigt, just det ruskigt, intressant. Ska oxå köpa boken!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback