Bloggstress

Att skriva i min blogg - dagbok - är min "lunga" - mitt andningshål. Normalläget är så alltså. Men ibland tar allt som händer bara över.

Och fotona samlas opublicerad - för att inte tala om alla jag glömmer att ta.

Så nu ska jag backa till gårdagkvällen och "rita" några "bilder" av vad som hänt.

(Visst har ni märkt att jag älskar "haröron", citattecken eller det där finare ordet på a som jag inte minns?)

46461-500

FINSMAKARE

Läste häromdagen i något surströmmingsreportage att "finsmakarna" hellre åt fjolårsströmming så här strax före premiären. Så här har ni kusin Kerstin och mamma som är finsmakare. Och jag också förstås då jag inte fotade.

46461-501

Och här är fin fina folkpartister från i onsdags. Från vänster Lotta, KG, Maj och Lars. Lars är vice ordförande i polisstyrelsen för övrigt.

46461-502


Från fina folkpartiet i Boden - onsdags. Från vänster Ida, Manuela (välkommen hem efter ett år i Colombia), Hendrik och Lotta (igen).

46461-503

Carola och Henryk som fick blåklinten rakt i nyllet.

46461-504

Här några graffiti målare som missat planken vid OK med råge? De närmar sig stadshuset - kanske väntar på invitation till kommunalrådskaffe på 9:an?

46461-505

Här är Alfred - snart 6 månader - med mamma Lotta. Alfred var en av två män på damlunchen.

46461-506

Här är Alfreds manlige kompis - Johan Sundberg, konsumentvägledare. Tack Johan för en mycket intressant föreläsning. Hur vi nu kom in på äktenskap så föreslog jag att öppet köp skulle gälla även där!

Ja, och sen har jag varit till Boden igen ikväll. Pratade med Hendrik vid fem-tiden. Ingen sol i Boden men uppehållsväder.

Men jag tog Fristads regnbyxa och jacka. Och de kom till sin rätt. Hällregn - men tältet kom på plats inför skördemarknaden. Men några foton inbjöd vädret inte till.

Höres av i morgonbitti!!


Kommentarer
Postat av: Berndt

"Haröron" på a? Kan det vara anekdot? Ateist? Cittra? För övrigt ser ju folkparisterna ut som folk gör mest. Ingen med haröron vad jag kan se ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback