Dramatisk förmiddag

Dramatisk förmiddag som förstås upplöstet i intet. Men det har tagit ett bra tag att få ned hjärtat från halsgropen.

Klart att pappa ville till skogen. Lämnade honom halvåtta med hot/löfte att hämta honom halvelva.

Stressade iväg till statoil och inhandlade minibaguetter (härligt sega och goda), ost och lite skinka till landstingsgruppen.

Samtidigt med landstingsgruppen kom besiktningsmännen från Bostadsrättsföreningens styrelse. Följde av ett gäng grabbar som skulle spola våra avlopp. Förde tankarna till watergate.

Ringde far klockan 10 - och inget svar. Ringde och ringde och ringde. Menar verkligen ringde. Kastade mig i bilen, hem och hämtade partytrumpeten och upp i skogen. Blåste och blåste och blåste i trumpeten. Inget svar. Och telefonen gick bara igång i telefonsvararläge.

Halvelva - och far brukar var punktligheten själv - och ingen gubbe kom.

Ringde polisen och kollade vart jag skulle vända mig om vi inte klarade av att hitta honom själv - och möttes av en vänlig och trevlig vakthavande som bara noterade på en liten lapp och talade om vart jag skulle ringa.

Goda råd började vara dyra. Ringde kusin Kerstin och bad henne hämta valfri skogskunnig bybo. Hon kom med Nisse som hade hund med sig.

Klockan var nu fem över elva - och vi hade just enats om från vilket håll vi skulle angripa skogen. Då kommer han - uppenbarelsen själv - med lingonfylld hink och mobilen på locket. Han var helt övertygad om att det var klockan elva han skulle bli hämtad - och han hade snott på för att få hinken full.

Det visade sig att han nog befunnit sig i radioskugga bakom berget. Och han hade svarat på mina tutar i luren första gångerna. Sen trodde han det var någon stollig en som gått vilse om tutade och ville inte förvilla med sina tutningar.

Till saken hör att det blåste ovanligt bra i skogen - och täta överflygningar av plan.

Nåväl - slutet gott allting gott.

Men jag missade manifestationen mot sexuellt utnyttjande av barn - Trasdockmanifestation. Men Els tog på sig att representera Folkpartiet och då känner jag mig trygg att det blev bra.

Kommentarer
Postat av: Berndt

Puh!
;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback