Egen blogg till Ylva!

Gå gärna in och läs Ylva Mjärdells kommentarer på mitt inlägg "herre jomala". Tänkvärda och empatiska inlägg. Lägger jag till detta alla kloka mail och alla bra artiklar som Ylva skrivit - senast i NSD idag - så undrar jag om inte Ylva M skulle ha en riktigt läsvärd egen blogg.

Själv har jag rensat undan lite dåliga samveten. Protokoll från i maj - tur att revisorerna inte vet det. Fast det var bara ett telefonsammanträde med styrelsen där vi nominerade inför partiledarvalet..

Lite avcheckning av kommunala evenemang. Anmälan till ambassadörs träff den 6 september med hemlig spännande bussresa. Vidoekonferens den 10/9 - anmälan. Mörön på lördag - poltikerna mannekängar - ja herre gud - hur kul är det? Fast sen ska vi utfrågas.

Men landsbygden borde nog samordna bättre . Samma dag invigning av Likoarenan i Alvik - nya konstgräsplanen. Och med massor av aktiviteter samma tider som Mörön.


Och så en hel föreläsningsservie om Hållbart samhällsbyggande Luleå 2050 - 5 föreläsningar. Törs inte ens titta hur jag ska få in dem i almanackan - kom så sent som förra veckan och startar redan 31/8. Bättre framförhållning anbefalles!

Och uppföljningsseminarie om kooperativ Valborgs betydelse. Krockar med polisstyrelsen.

Men idag ska jag komma ihåg mitt bättre och mindre stressiga liv och fara hem till middagen. Trots allt har jag fått 3 bonusdagar då jag inte är med till Skåne.


Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Tack snälla Ylva.Allt beröm,all uppskattning ni alla ger mig är överväldigande.Orden lever inom mig och det känns rätt,det blir så lätt,att skriva.
Med gott ledarskap och goda kamrater kan man med en känsla av trygghet utvecklas som människa och i sin gärning.Jag har på kort tid lärt mig oerhört mycket av er alla.Framför allt har mitt möte med er öppnat mina ögon mer och mer.
Jag ser,upptäcker,tänker och känner något nytt varje dag.Livet är spännande och utmaningen härlig!
Jag är envist målmedveten för jag skymtar framtiden.Den är vår...........

2007-08-20 @ 17:04:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback