En nätt liten 36:a?

Här går man omkring och tror sig vara näst intill en nätt liten 36:a och så får jag utskick från Ellos - "PLUS Collection". "Sixe 42 - 60"

Och så är det kortslutning för så tänker jag hur tusan kan de veta att jag faktiskt inte är i närheten av att vara en nätt 36:a utan av den mer bastanta typen +42.

"Åldersdiskriminering "blixtrar genom det tydligen fortfarande semestersovande hjärnkontoret.

De behöver ju inte ha mycket till slutledningsförmåga för att snabbt kolla av att av de få plagg jag under åren skickat efter så ligger ingen i 36:a nivån. Inte ens 25 år bak i tiden.

Idag har jag i alla fall försökt uppfylla löftet till mig själv att när det inte är omöjligt faktiskt åka hem i tid - eller rent av tidigt. Särskilt om det varit tidig morgon som idag.

Så idag landade jag hos mor och strax före fyra. Det uppstod en diskussion om detta kunde vara föranlett av läkarbesöket i morgon där jag med ärlig uppsyn ska säga att jag inte alls jobbar för mycket. Bara lägga upp ett brett ärligt leende och säga att i går var jag faktiskt hemma före fyra.

Men nu ska jag lyxa till som jag har börjat göra ibland - vila middag en timme eller två. Det är inte alls dumt.

Så hoppas jag sen hinna pyssla på lite.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Nu är röda faran hemcyklad.Kände mig som en kalastrött elefant då jag i rask takt promenerade till expen.Jag tänkte på allt gott man ätit och druckit medans jag insåg att desto tyngre jag blivit så desto lättare har min plånbok blivit.Men ack så skoj och värt varje öre.Jag måste erkänna att Wallmans blev min favorit förutom att solklar etta var alla människor man träffade,minglet och sorlet.Jag har nog surrat ganska mycket och förmodligen försökt överrösta både musik och annat ljud/oljud för jag är väldans hes &håller på att tappa rösten!Passa på att vila öronen alla och envar ;o)

2007-08-06 @ 19:54:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback