Gläder Bucht

Den här artikeln i dagens Express torde glädja Sven-Erik Bucht och många andra. och Bucht får säkert extra kraft att ta fajten för den 9 obs-platser som Kent Ögren vill lägga ned.

Måste erkänna att landstingsledningen lyckades bra med att presentera en nedläggning av  20 vårdplatser i länet på ett sätt som vore det den bästa av nyheter. Inpackad i rättvisa (lika många platser per capita i Sunderbyn som vid de andra sjukhusen) och förstärkning av den palliativa vården. Men i slutänden är det lik förbaskat minus 20 vårdplatser - kan undra vilket belägg Ögren & kompani har för att det är rätt och riktigt? Finns något annat än en illa skött ekonomi?

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

En gång för inte allt för länge sedan levde i huset som värnade om de sjuka vid den lilla sjön en man som rädd om sin makt.
Han var så rädd att förlora sin makt att han fängslade alla som inte sa som han ville att de skulle säga. Varenda skrubb i huset för de sjuka vid den lilla sjön var full av dem som inte tyckte samma som mannen. Nyckelknippan till de små hemliga skrubbarna vaktade han noga. Om dagen kunde man höra dem skramla i mannens ficka då han talade och stod upp för demokratin.
En dag kom så ett rysligt fult troll till mannens hus för de sjuka vid den lilla sjön och med sig bar han en kista full av juveler, han kunde inte sälja dem, för detta var juveler som inte kan säljas och så ej heller köpas. Det trollet bar i sin kista fram till huset vid den lilla sjön innehöll juveler du måste förtjäna för att kunna få ta del av, deras strålglans och så även skönhet.
Trollet vis och gammal som tiden själv vet att mannen i huset tillsammans med sina vänner har sina hemliga skrubbar och klubbar där ingen tillåts komma in. Under sin djupa sömn under berget där ormarna lever har han hört nycklarna i mannens ficka skramla allt högre tills de slutligen väckt upp honom ur sin djupa hundraåriga sömn.
Vad händer sedan? Skriv förslag på fortsättning.

2007-08-21 @ 17:17:43
Postat av: Ylva Mjärdell

Det kostar att vara orättvis och elak sa trollet då han
smällde igen kistlocket framför näsan på mannen då han äntligen vågade sig ut för att möta trollet................

2007-08-22 @ 09:54:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback