Godmorgon

Det här går åt pipan. Jag måste flytta! Det är tydligen så att mitt tidningsbud lagt om sina tider eller möjigen körvägen.

Flytta till ett område där tidningen kommer tidigare än halvsex. halvfem är okej men gärna tidigare.

Kan jag få förslag.

Idag ska landstingsguppen sammanträda hos oss - det var ont om rum på landstingshuset. Men nu har väl i alla fall styrelserummet blivit ledigt - för nu har herr Ögren skjutit upp mötet till måndag.

Orsaken är diffus. Ögren hävdar tvättupphandlingen men det bekräftas inte av tjänstemännen - snarare tvärtom. Vårdplatserna - obs-platserna - läter väl mer troligt.

Sossarna ska ju ha något möte i helgen. Få se hur kompromissen mellan bemannade polisstationer och obs-platser ser ut efter det klösmötet?

Nu måste jag dra snabbt - för om far står färdig och vill till skogen blir det på håret att jag hinner till åtta. Och vi ska väl ha fikat färdigt till potentaterna som kommer kan jag tro.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Båda tidningarna är ofta färdigtryckta runt midnatt, så du behöver inte vänta till ottan. Eftersom båda tidningarna snart kommer att tryckas hos NSD, föreslår jag att du hyr dig i deras tryckhall. Där finns gott om plats. Annars blir det ju snart lediga ytor hos Kuriren.. Enklast är förstås att du bor där du bor men byter jobb: Tidningsbud!
;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback