Grader i helvetet

Efter ett enda piller - arcoxia - känns det som om jag bara befinner mig i helvetets förrum och dessutom på väg ut därifrån. Nog är det märkligt - men nog inte dags att ropa hej. Minns från förra sommaren att glädjen var som störst de få dagar jag fick käka pillren - sen återkom eländet.

Men som sagt grader i h-vetet - idag känns det lättare att leva. 18 grader och sol - mig skulle det inte alls göra något om det blev som de sa på vädret i söndags att idag onsdag skulle två olika vädertyper mötas och det skulle bli rena "frontkriget".

På ren svenska - lite sämre väder skulle öka effektiviteten i mitt arbetsliv.

Fast må solen lysa extra mycket över Kypasjärvi i dag då Maj Larsson fyller år. Hon vill nog hellre ha blåklint än rosor.

Och apropå rosor så får
polisen såna i Kuriren idag. Det är bara att instämma i de rosorna. Väldigt lugna ingripanden från polisens sida under kalaset. Och vi satt faktiskt långa stunder vid en sträcka där för fulla och bråkiga slussades ut.

Mycket instämmande på morgonen - även i inlägget som Kenneth Backgård har i Kuriren idag. Väldigt avslöjande om vem som satt igång centraliseringsivrandet.

Och nog förefaller det som om den indragna examensrätten för civilekonomsutbildningen också är ett offer för den centraliseringen. Endast 6 av 23 lärosäten klarade testen. Då kan jag ju undra om det inte är så att testets svårighetsgrad snäppats upp för att sortera ut ett lämpligt antal. En slump att det blev just 6 som stämmer väl med det centralistiska regiontänket? Undrar om de 6 också är utspridda för att passa det mönstret?

För övrigt ska jag träffa företrädare för stundenterna nu på morgonen vid nio-tiden. Ska bli spännande att lyssna av hur de ser på den indragna examensrätten, bostadssituationen inför höststarten och andra frågor som är aktuella.

Kommentarer
Postat av: Berndt

Det är skandalöst av Högskoleverket att offentliggöra den nya civilekonomrankingen E_F_T_E_R att ansökningstiden till högskolor och universitet gått ut. Fy va klantigt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback