Idag är det på "rikt"

"Är det på rikt?" - visst var det så man sa när man var liten? Idag är det på rikt - sammanträde 08.15 och 13.15. Och för att rikrigt bekräfta att nu kommer kärva tider så har jag tandhygienisten klockan 16.15. Fast det är för att vässa bettet inför höstomgången - men avslöja inte knepet för mina kollegor i politiken.

Annars inte mycket noterbart i blaskorna. Konstaterar att 10 år både är en lång och kort tid. Under rubriken "Det hände då" noteras att för 10 år sen hängde folkpartiet upp en tio meter hög affisch i Göteborg med ledaren Lars Leijonborg. Det var väl då han valdes men ibland känns som om han varit partiledare sen mannaminne.

Och då i Göteborg var jag med - och nu ska jag vara med i Västerås också när vi väljer ny. I tidernas begynnelse var det tvångskommendering för en politisk tjänsteman att vara med på landsmötet. Det är det kanske nu också - men med 40% tjänstgöringsgrad och med ålderns rätt så åker jag bara när jag har lust.

I går kväll på TV hörde jag en riktigt trevlig nyhet. Våra sopor är guld värda - nu slåss olika krafter om våra sopor för att göra energi av dem. Slutkommentaren var att om ett antal år kommer vi få betalt för våra sopor. Men då krävs nog att det kommunala sopmonopolet bryts.

Nu ska jag starta denna måndag den 13 augusti 2007.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback