Inte raka vägen

Härligt månadsmöte i går kväll. Efter årstiden och vädret får jag väl lov att säga att det kom många ändå. Våran sammanträdes lokal i källaren är väl inte den häftigaste konferensanläggningen - men i går var det gott att få dra ner i svalkan.

Besök av Eva från företaget Timotej och miljö - som berättade om förväntningarna nu efter att avdragsrätten för hushållsnära tjänster införts.

Hade mycket tydligt märkt en större efterfrågan. Ska bli spännande att se hur branschen utvecklas. Eva var alldeles övertygad om att många svartjobb nu skulle försvinna och övergå till vita via något företag.

Till avdelningen udda nyheter kan väl föras att stickningen återigen är på modet. Fast visst är det egentligen mer märkligt att både stickning och virkning som helt försvunnit från agendan.

Jag kan både ock faktiskt - men är nog bättre på virkning.

Inte längre så udda att kommuner ändrar politisk färg. Nu har blått blivit rött i Sundbyberg - två moderater ska framöver stötta röd politik. Har dock inte hittat det i någon av nättidningarna - möjligen dålig spaning av mig.

Och folkpartiet är på tapeten på tv:s morgonnyheter. Folkomrösta om emu och examenspremie. Lars ska vara i soffan 7.15 för att tala om det senare - men det blir väl måhända båda.

Själv ska jag till sjukgymnast och ha "halsbrytande" övningar och efter det är det provtagning eller provlämning hur man nu uttrycker det.

Inte raka vägen? Nä, just det - det blev inte raka vägen hem igår kväll - därav inget bloggande då.

Kommentarer
Postat av: Berndt

Bra förslag om folkomröstning! Men klokt att vänta ett tag och satsa på att Europafrågorna får ett bättre genomslag
medierna än de har idag. Det braiga med förslaget är dock att det skulle mobilisera stora folkbildande krafter i syfte att lära oss mer om EU, EMU och euron. Vore bra om vi svenskar lämnade ett klart JA till euron också, så slipper vi stå i den konservativa, bakåtsträvande hopen med tjurskalliga norrmän, danskar och britter!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback