Intensivdag

Idag blir en intensivdag med flera besök, frisören på lunchen, Nord Nytt strax efter lunch och dagen ska avslutas med möte i Boden.

Ser för att Boden i kväll är att åka mot strömmen. DM-final på Skogsvallen mellan BBK och IFK. Det hade varit kul att vara på. Men man får inte allt här i världen. Och än värre är väl att jag inte kommer att kunna åka och se Sara spela i BD-open i Kalix i helgen. DET är väl den stora förlusten.

För övrigt missade jag en annan viktig match i måndags - "Mellersta kust" där Sunderbyn besegrade Töre med 4-0 på Byvallen.

Kul i alla fall att förnuftet verkar ha segrat idag. Det kan jag läsa i bland annat
DN idag.

Annars är den viktigaste nyheten i lokaltidningarna testningen av surströmmingen. Men ororande förflackning kan anas. Filéerna röner stor framgång. Har svårt att tro det men nästan så jag blir nyfiken att pröva. För senast var nog när jag själv ingick i någon av lokaltidningarnas testpanel på Hägnan i Gammelstad. Då var filéerna i alla fall nästan på gränsen till äckligt.

Men Mannerströms - segraren - har jag aldrig hört talas om tidigare. Men enbart romstinna honor kommer jag inte att kunna mostå. Så slipper vi slåss om "tanterna".

Och nu måste tanten dra. Ska hinna med en del innan första sittningen - med Thomas - klockan 09.00

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback