Lite av varje!

Nu är det vardag på rikt - för nu har jag servat mina förtroendevalda med Tidningskrönikan. Inte mest att skriva om - fortfarande rätt mycket hembygdsreportage.

Och nu har planet lyft med mina gruppledarkollegor och lite anna löst folk från kommunen. Destination Skåne. Hoppas Thomas - som ersätter mig - får en trevlig och lärorik resa.

En trevlig prick som har namnsdag idag gratulerar jag å det varmaste -
Berndt Tiberg (fast han inte följer almanackans stavning). Och gratulationer får också Berndt Malkolm W och Bernt Thuné.

Och Kuriren släpper fram Anders Mansten med kritik mot NSD och PT för att de refuserar hans debattinlägg om brister i sjukvården. Jag tycker nog främst att kritiken ska riktas mot landstingets s-ledning som inte vill/törs diskutera. Rapporter från sjukvården i sommar - eller bristen på sjukvård - är skrämmande och borde diskuteras brett.

Signaturen Burken har synpunkter på hur vi kvinnor ska klä oss. Tycker att vi ska kasta de korta långkalsonernga. Jag kan ana att han menar leggings. Fast den som illustrerat insändaren vet nog inte vad det är eftersom han/hon pubicerar en avklippt figur i shorts och gummistövlar. Ser på nättidningen att det nog till och med är en kjol!

Och här kan ni se han som sålde Blåklintssaften (fast ni kan faktiskt inte se honom i nättidningen - fotot saknas). Han nämner särskilt att han har Blålklintssaft till alla folkpartister. Och så avslöjade han till mig att det inte går att göra någon bra saft av maskrosor - miljöpartisterna hade varit sura för att sån inte fanns.

Och för att återgå till riktiga väsentligheter - horoskopet i Kuriren - så är vi Vädurar på bettet idag och lyhört och osjälviskt hjälper vi någon som behöver hjälp.

Och det kan ju förstås vara Hendrik som ska komma tillbak med tält och grejor från Skördemarknaden. Så det är nog dags att jag "osjälviskt" ger mig iväg mot jobbet.

Kommentarer
Postat av: Berndt

Tackar allra ödmjukast!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback