Medan kaffet svalnar..

ögnar jag vad jag skrivit i TK.

Tydligen inspirerade av att deras monter var så nära
kaninburarna inspirerades sossarna att bjuda på cirkusbiljetter om man passade på att bli medlem vid Sköredemarknaden i Boden. Påminner om den tiden MUF (och möjligen också SSU) anlöt hundar till ungdomsorganisationen för att höja medlemsantalet. Trodde den tiden var förbi. Och nu är det dessutom inte ungdomsorganisationen utan moderpartiet!

"Cirkusdirektören" själv skriver ett annat inlägg i en annan roll - som styrelseledamot i SEKO.


Under rubriken "Baksmälla efter kalaset" döljer sin en intressant artikel. Vid en ytlig besiktning kan jag inte annat än tycka att Henry Lee har rätt i sin kritik. Både hans tält och Olibas tält fanns ju på ungefär samma avstånd från scenen. Och om det var - som framgår av artikeln - att uppträdandena - det vill säga förmodligen ljudnivån - somskrämde gästerna så borde de nog behandlats lika.

Sen kvarstår faktum att det är märkligt att Luleå kommun via sitt mässbolag förhandlar med en person som har näringsförbud. Bra rutet, Gunder Karlsson, fp,.Vad säger Håkan Auland om tillståndet för alkolutskänkning. Kan en restaurangchef i ett bolag som ägs av hans sambo sägas ha ett omfattande/avgörande inflytande över verksamheten?

Visst ligger det något i det personen i fråga säger - att han måste ha rätt att försörja sig. Det som är viktigt då är ju att han börjar betala tillbak på sina skulder!

Kalix verkar på väg att få sitt "Fritz Olsson" - strid om rivning av arbetarbostad på Vassholmen.

Och besök kom det - och telefon fick jag. Så kaffet hann kallna och publiceringen av bloggen kom först nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback