Time-out befogad!

En time-out hade i allra högsta grad varit befogad. Jag menar domaren som själv är misstänkt för att ha pucklat på sin hustru. Men som fortsätter att döma i liknande fall. Nog borde väl en rättsvårdande instans ha bättre omdöme än så?

Annars verkar stormen vara över. Orkanen Dean lugnar ner sig mellan varven. Ibland känner jag i nyhetsbevakningen att man nästan är smått besviken att det inte blev mer. I någon stad hade man monterat ned reklamskyltar, lyktstolpar och annar rekvisita som skulle kunna ställa till skador. Och nu på morgonen sprang det folk som skållade råttor och monterade upp staden igen.

Fast klokast var den gamla damen i TV i går kväll. Hon hade sökt sig till ett evakueringscentrum. Hon hade varit med och tre (tror jag det var) orkaner tidigare och konstaterade att hon fortfarande levde. "Det är bara Gud som vet när och hur jag ska dö". Stark i tron, tanten. Gjorde intryck.

Orkan har Ögren& co dragit igång. Bucht dundrar enligt bland annat
Östman. Han är säkert riktigt arg, han Bucht. Men för mig framstår han mer som den sammanbitet förbannade Bucht än en som dundrar. Men nog kan jag tro att Ögren ändå darrar på manchetterna. Och Östman hade tur som vid återkomsten fick sitt favoritämne. Det onödiga landstingsrådet Agneta Granström som jamar med, enligt Östman.

Men sluta för guds skull att kalla min by för "slätten mellan Luleå och Boden". Det om något kan väl få en att dundra. Sunderbyn var namnet - och jämfört med landet Gosen.

Det var faktiskt inte så mycket i tidningen idag. Eller rättare sagt inte så mycket som stack ut från det övriga.

Vilket gör att jag nu tar time-out medan jag förflyttar mig mot förorten till Sunderbyn - Luleå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback