Bästa "pojkstället"

Eller kanske borde jag säga "gubbstället". Vi skojade när vi gjorde studiebesök hos polisen i början av november att vill man titta på granna grabbar kan man gärna inmundiga sin lunch på Rättcentrum - kan den heta Rätten än undrade jag och kompis Birgit idag. Fast nu kommer jag på den heter En trappa upp!

Så är det - fiskgratäng har jag inmundigat där.

Och apropå fisk så hoppas jag att
krograzzian i helgen så hoppas jag verkligen att de är de fula fiskarna som åker dit - och inte de små som inte råkar uppfylla varenda ruta i spritbyråkraternas formulär. Och skulle de sätta dit någon krog för hembränt skulle jag jubla extra! Det kanske skulle kunna sätta dit en och annan privatperson också - jag tror dessvärre att dessa trådar kan leda till de mest oanade "höjdarna".

Dagens nyhet är väl ändå att Chrunak avgår - och måste han väl gjort magplask tidigare som jag försiktigt frågade om tidigare??

Så nu ska Luleå kommun skriva ett 30-årigt avtal med en förenings vars ekonomiska status kommunen inte har en aning om, en förening som saknar ledning och som sportsligt knappt håller sig över strecket. Ja,ja!


Nu ska jag dricka kaffe i alla fall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback