Chockartad start på dagen

Möttes av "nyheten" att GA Selberg varit inblandad i en bilolycka. En mycket allvarlig sådan - där GA uppenbarligen fått livshotande skador.


Kan bara hoppas. Och mina tankar går förstås till hustru Ingrid och barnen Alf, Anette och Anneli.


GA - var den som tillsammans med Brita Bärrnhielm drog in mig i Folkpartiet. Pratade med GA  förra veckan. Han ringde då han sett att jag skulle sluta. Så så sent som då fick jag tacka honom för det och för allt stöd jag fått under åren. I form av både ris och ros. Men det senare var aldrig någon fara heller för GA Selberg har ett varmt hjärta som få. Jag visste att han ville väl.

Känns inte roligt att skriva mer just nu. Nu ska jag bara försöka komma ihåg att gratulera min far på namnsdagen. Han har nämnligen Natanael som tillnamn.


Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Ja viss är även jag djupt chockad av den tragiska och våldsamma olyckan som G - A Selberg varit med om. Minns honom som en ofta jäktad person som kom in rusande på gruppmötena de vi nu kallar för månadsmöten ofta 10 minuter för sent och iväg till nästa möte några minuter innan vårat möte var färdigt. Men alltid med skojfriska inlägg som gjorde att stämmningen var munter även om det var allvarliga saker som diskuterades. Jag träffade honom några gånger efter det han lämnat sina politiska uppdrag men även då hade han svårt att stanna upp och prata en stund. För han tycktes alltid vara på väg till något viktigt och alltid så var han stressad det har varit och är hans livs stil så har jag iallafall upplevt honom. Jag har även känt stor respekt för de han betydde för mej när jag var ny i partiet och fick höra vad han hade att säga i olika och då brännande politiska frågor.

2007-12-22 @ 19:13:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback