De små, små detaljerna!

Jag blir glad när jag ser att Fixar -Frasse - eller Fixar Anders som han heter här - kommer till nytta. En motion från folkpartiet som bifölls och som nu verkar vara till glädje för pensionärerna.

Någon gång kanske jag får tid att gå tillbak i protokollböcker och se vad man bidragit med under åren. Med en kompakt vänstermajoritet under alla år så har ju många kloka förslag från oss ratats - även om det ofta varit en väckarklocka för majoriteten som kommit tillbak med det senare i någon annan form - och som om de uppfunnit "hjulet" själva.

Jag förslog ju att den populära isbanan - som folkpartiet är förälder till - skulle kunna uppkallas efter mig. Fick Olga Bardh ett konferensrum i Kulturens Hus uppkallat efter sig - så kan väl jag. Fast jag kan ju undra om man kom ihåg att hon varit stadsfullmäktige för folkpartiet när det bestämdes - hon var ju första bibliotekarien också!

Nu dyker alkolåset upp i mitt huvud också fast det inte var meningen. Jag träffade en taxischaufför som påstod att det inte var fixat än. Trots flerdubbla beslut inom kommunen.

Men det kan väl inte vara möjligt?

Och nu är det så att jag ska vara Fixar-Ylva på morgonen. Så hålla alla tummar att jag inte faller av trappstegen. Ska göra ett försök att byta knutlampan på garaget hemma hos far. Han är lite yr och bör inte kliva - och jag är synnerligen stöpplig - så frågan är för vem det är mest riskfyllt?

Expen som gäller idag - och både kommunala uppgifter och partiarbete.

Men sen blir det Nobelfest ikväll- Det ni! Men jag hörs innan dess!

Och så ska det bli lite solrosfrön till fåglarna. Fröautomaten var tom i går kväll såg jag.


Kommentarer
Postat av: Anna-.Greta Svedberg

Idag har jag fått tel.nr till Fixar-Frasse i Råneå! Började då se mig runt oppåt väggarna och konstaterade att hyllorna ovanför köksfönstren nog inte blev FIXADE ens i fjol. Likadant i rummet på de höga skåpen var nog länge sen? Jag ringde men ingen svarade så jag får see onother day...
Skall sända dig Ylva och Fp en taxsam tanke när dom säger att dom kommer.

2007-12-06 @ 18:07:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback