Det blir ingen jul i år!

Polisstyrelsen höll på till nästan halvfem idag - och i vanlig ordning blev jag ordinarie. Kan inte påstå att intresset för att fullgöra sina uppdrag i  polisstyrelsen är särskilt stort.

Alla gånger jag varit med - jag som egentligen är ersättare - har jag fått tjänstgöra. Och de gånger jag inte varit där har styrelsen inte varit fulltalig.

Idag var jag "moderat" tror jag.

Ointresset kan jag ha viss förståelse för. Det är speciella rutiner inom såna här statliga myndighetsstyrelser. Till exempel förväntas vi ta en budget  för 2008- förvisso endast en rambudget - med bara några siffror nedtecknade. Utan prognos för utfall eller jämförelser med tidigare år. Eller med några som helst "nötter" med förklaringar vad miljonerna innehåller. Vi ska dock betänka att det är en budget uppåt 400 miljoner kronor!

Idag blev en ledamot som bad om en protokollsanteckning avspisad med att ordföranden sa sig äga protokollet. Synd att jag inte delade hennes uppfattning i sak - jag hade aldrig accepterat ett sånt dikatatoriskt uppträdande. Se upp "sockenljuset" - det här uppdraget har jag inte avsagt mig! "Fd sockenljus" ska det förstås vara.


Nåväl - jag kan väl lika gärna läsa polisstyrelseprotkoll i jul - eller några ännu mer upphetsande protokoll - det blir i alla fall ingen jul i år!

46461-798

Redan i går anade jag det - jag sökte och sökte - men detta Morgon knäcke var det närmaste jag kom.

46461-799

Och i ikväll fick jag det bekräftat - det blir inget skinkbröd till jul. Wasa har försökt en gång tidigare - men då blev opinionen för stark. Men nu har man dolt detta till bara knappa två veckor till julafton. Loppet är nog kört.

Bästa tips hur man får bort vallmofröet från MorgonKnäcke mottages tacksamt. Fast det spelar nog ingen roll - det blir aldrig detsamma som med Veteknäck!

Aldrig detsamma som med Thore Skogman blir det aldrig heller. Thore Skogman har avlidit blott 76 år ung. I tonåren ansåg vi honom nog som hopplös - men det var glädje i hans låtar. Så han kommer nog att stå för "glädje bortom graven".

Ikväll ska jag bara njuta av Nobelfesten - men lika trevlig som min i torsdags blir den aldrig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback