En liten framgång

APU blev mycket Luleå hockey. En liten framgång rönte jag - av den arten som inte kommer att synas i historierböckerna. Dock tror jag att den kan vara garant för att Luleå kommun inte står där med lång näsa i framtiden.

Nu skrivs det in i avtalet att giltigheten ska vara avhängit att Luleå Hockey även i framtiden heter så.

Nu tycker jag fortfarande att upplägget alltför ensidigt gynnar Luleå hockey och dess elitverksamhet. Det är helt okej att Luleå hockey får äga och driva anläggningen men mindre kommunala skattemedel till den rena affärsverksamheten som elitlaget ju är. Och mer garantier för ungdomsverksamheterna inkluderande hela den geografiska kommunen och andra yttringar än hockey..

Varför inte som alternativ fullfölja istidsprojektet?

Själv har jag startat morgonen som "småbarnsförälder" med att fixa iväg Sara och Lisa till skolan. Inte för att jag tror att tron på tomten återvänder men de var väldigt förvånade att julstrumpan innehöll paket även idag - fast mor befinner sig i Barcelona.

Samtidigt fick jag en lärdom i hur det är att leva på landsbygden. i moddsnö hasade jag mig ned till brevlådan - 100 meter bort. Och tack och lov hade tidningarna kommit.

Men mina kompisar i länet och Jens i Barcelona blev utan tidnignskrönika i alla fall. För nätet behagade inte fungera. Pappereditionen finns i handväskan men gör föga nytta där. Och andra sidan var det mest tomtar och jul.

Fast en riktigt "bomb" dåligt tajmad sådan var det väl - just nu i dagarna när Luleå hockyes
PR-värde för Luleå kommun står i fokus. Snabbt agerat för att rätta till av Chrunak - men hur många läggas sig platt klarar man? Visst har det blåst förr? Eller minns jag fel?

Nu ska jag på presskonferens redan klockan 11.00. Och sen är det ks klockan 13.15.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback