Hålla sig undan?

Äntligen "måndag" - fast torsdag. Det känns som en härlig måndag idag - nya fräcka tidningar från de som snart kallar sig Mediahuset.

Hoppas NSD och NK kan sporra varann att bli bättre nättidningar. Irriterande dålig uppdatering  - och dåliga sökmotorer. Debattartiklar som bevisligen funnits på nättidningen går inte att finna på säkra sökord. Fast det kanske är jag som är dålig på att söka?

Sökte faktiskt med anledning av detta svar från
Anders Petersson (kd) i Boden. Det är inte så ofta jag håller med honom - han bedriver en rätt populistisk oppositionspolitik i samma fåra som sossarna i Boden. Men när han här konstaterar att Maria Nordmark Wikström brister i respekt för andra och andras åsikter kan jag bara hålla med. Tänkte länka några andra artiklar av Maria som "bevis" - det var dessa jag inte fann. Maria har vandrat från sossarnas partipiska till Sjukvårdspartiets dito (?) - och därefter till moderaterna. Mitt stalltips är att Maria snart vandrar ut ur politiken - Maria verkar vara sig själv nog?

Annars måste överlevnadsstrategin för dagen vara att köra med undanhållning. Enligt horoskopet i Kuriren (som inte heller är länkbart?) så är uppmaningen till oss Vädurar: "Skjut på saken, ljug, smit och slingra dig undan. Någon vill belasta dig med en övermäktig uppgift."

Så om ni inte berättar det för någon kan ni få veta att jag kommer att finnas på expen i stort sett hela dagen. Det är de "nådiga" luntorna med gamla synder som ska struktureras. Några gamla (tyvärr) protokoll väntar bland annat. Och så kanske det ligger en och annan halvfärdig motion till kommunfullmäktige. Det gäller nu att rappa på med dessa - annars kan jag väl alltid återkomma med Medborgarförslag - någon gång när mer krafter återvänt.

Sen ska jag faktiskt ge mig tid att åtminstone besöka en rea idag!


Kommentarer
Postat av: En som inte heller var på mötet

Underbart att du vet så mycket om Maria och om hur hon brister i att respektera andra. Ta och träffa henne eller gå på möten där hon är så kankse du vet bättre nästa gång du skriver. Håll dig till den fakta och inte på hörsägner.

2009-04-11 @ 19:20:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback