Ila, illa riktigt illa!

Med förvåning konstater jag att idag har jag ont överallt - men en stunds eftertanke så inser jag verkligheten. Jag tål för närvarande inte någon vare sig fysisk eller mental "ansträngning". Det vill säga insatser som ligger normalt långt under vad jag brukar presterea däckar mig.

Så tänkte jag att igår var jag ju ledig? Men dagen började med sopsortering - och det är minsann ingen sinekur. Först mina egna i återvinningen på Näset.

Och vad möts jag av - en proppfull tidningscontainer. Är det underligt att folk lägger utanför? Så jag kan undra vem som ska böta när det inte ryms något mera? Jag har bildbevis!

Förvarnad av kompis Birgit om att det var en "kostymnisse" som kontrollant på riktiga soptippen var det läge att försortera fars påsar innan avfärd. Han har en god vilja - men vill på gena ibland.

Nu var dock "kostymnissen" ersatt av en barsk annan herre som jag till slut fick att tina upp med alla konstiga saker som jag behövde råd om var de skulle kastas.

Sen till potatis JO och köpte potatis. Och sen blev det förstås ett varv till jobbet. En enkel trappstädning och därefter några julklappsärenden på ett antal affärer.

Hem till föräldrarna och plockade ihop lite som mor ville ha upp till sjukhuset. Och därefter besök hos henne med vidhängande golgatavandring i de oändliga korridorerna.

Lite mellan raderna hann väl hända också - men sen stöp jag till ytterligare en lång natt.

Och nu sitter jag här - redo för avfärd. Men inser att jag måste sortera bort en del aktiviteter under helgen om jag ska orka fullmäktige på måndag. Och som vanligt blir det väl de festligare sakerna som får vika!

Återkommer med lite kommentarer från dagens tidningar!

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Jag måste får erkänna att jag får så ont i hjärtat och en klump i bröstet när jag tänker på att du inte skall vara vår gruppledare mer.
Jag kanske är nog så blödig,stor och stark som jag tycker mig vara men ...det är få människor som jag beundrar som det jag beundrar dig.Men allra mest, någon som mitt hjärta vunnit.Du är så rätt ock riktig Cinderlla Strutz,voro alla politiker som dig vore världen mer äkta,mer sann..oavsett färg eller blomma..Kram!

2007-12-14 @ 17:18:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback