Levererar

Utbildningsdepartementet - under ledning av folkpartiet - fortsätter att leverera. Nu kommer en satsning på 1000 nya tjänster för att öka kvinnors delaktighet i högre forskning. Heja Lars Leijonborg!


Annars funderar jag om det nu står 1-1 i ronder mellan Styrman å ena sidan och Bucht/honkamaa på den andra. Efter marknadsdomstolen beslut som nu går emot Styrman.

På väg in till stan idag såg jag en skylt med SWECO. Säkert ett riktigt bra och sunt företag - men hur i all friden kan de välja ett sånt namn. I alla fall för mig blir det direkt negativa vibbar "SVEK.."

Noterat idag handlar om tvättsåpan - jo jag läste den faktiskt trots att jag är rätt less. Det var något i texten som påminde mig om en de skrönor som går om tvätten. Många som håller på med upphandlingar är alldeles övertygad om att kammarrätten (tyvärr) kommer att döma till Långseles fördel. Och det är möjligt - men att skälet till att länsrätten dömer fördel Boden skulle vara att Norrbottens sjukvårdsparti är extremt överrepresenterade med nämndemän i länsrätterna tror jag inte på. Däremot är det väl lite kuriosa att ett politiskt parti satsats på hårt på just nämndemannaplatser - där många ifrågasätter att just de politiska partierna ska utse dessa?

Tyvärr fanns ingen länk till Noterat idag - trots sök med 100 träffar på "tvättsåpa"

Skrivbordet är riktigt tomt nu - återstår att gå igenom de flera decimeter höga luntor som uppstått - och lista en prioriteringsordning.

Nu måste jag dock sticka till Apoteket och hämta mina små blåpiller (låter skumt) fast jag är ensam här. Blir en lapp på dörren som hos frisören hemma i Sunderbyn när jag var liten: "Kommer strax" vilket ibland kunde bli flera dagar beroende på dagsformen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback