Några flingor till, tack.

En morgon i riktig lugn och ro. Förstås vaknade jag vi fem men har trott mig att dra mig ända till klockan 9. Blev så harmonisk av att titta ut och se att det faktiskt fallit några flingor i natt - och att det är runt 5 grader kallt.

Idag får Pajala och Bengt Niska stort utrymme i
DN. Niska tillhör definitivt inte de som gör mig harmonisk - hans tilltag vid förra höstens tillsättningar i styrelser och nämnder lever kvar. Ändå hoppas jag av hela mitt hjärta att gruvan verkligen kommer till Pajala, Även om det inenbär att Niska säkert bygger några monument över sig själv. Pajala är en vacker kommun. Och jag har många trevliga folkpartivänner där. Och Pajala marknad är en upplevelse.

Fast Charlotte Kalla - hon gör mest reklam för Tärendö. Det kanske lever kvar i generna den gamla kommunindelningen som fanns när jag började i politiken - Korpilombolo, Tärnedö och Pajala. Med mycket skarpa revirgränser.

Fast Kalla kom jag och tänka på för att hela skidcirkusen ska väl fortsätta idag? Hoppas jag - när jag bestämt mig för en ledig och slapp dag.

Nu ska jag kolla lite tv-tider för skidorna och fixa till mig med lite kläder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback