Rubriksamlare!

Idag har jag varit en riktig rubriksamlare - rubriker på bloggar - men både rubrik och innehåll har stannat i mitt huvud.

Det ska inte komma särskilt mycket mer här än att konstatera att det flesta "bloggar" fallit på att det varit för negativa - och bara tanken att blogga något negativt  har sugit musten ur mig. Och hela tiden är det egentligen tanken som suger musten ur mig - oavsett det är positivt eller negativt.

Gnällspik  har jag funderat på -  och det skulle kunna vara rubriken på mig just nu (?) men visst är det synd om mig som inte orkar gå på kommunfesten? Tänk vilka bilder till sin blogg andra ska kunna ta. Och jag kommer inte ens att få njuta av maten, underhållningen eller "julklappen".  Och jag kan inte ens glömma min sko - inte ens den Askungesagan kan jag hoppas på

Men mamma är hemma igen - nöjd efter de undersökningar de gjort. Sunderby sjukhus är som ett femstjärnigt hotell enligt mor. Och äntligen en läkare som snott några mediciner av henne.

Fast själv kan jag undra vad det får i år? Inte inom landstinget utan på  kommunfesten. Årets julklapp ska ju annars delas ut på måndag - till Luleå Hockey.

Nej fy på mig - åter till värmedynan.

Vi hörs när jag orkar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback