Sanningens "natt".

Nu är det bara att erkänna. Jag minns inte riktigt när jag lämnade er i går. Men i alla fall la jag sista handen vid utskicket av provvalet - det vill säga tog tre påsar post till teminalen Blomgatan.

Nu är det medlemmarnas tur att bestämma vem de vill se som min efterträdare som gruppledare. En medlem en röst gäller! Och metoden ger inget utrymme för vantolkningar av resultatet. Och valhemligheten är total säkrad.

Frisören halvfyra - Klas åter i tjänst efter brutet båtben. Kunde konstatera att här var det inte klippt sen den 24 september.

Och nu vet även Klas om Rosensrotens förträfflighet. Han kunde konstatera att mitt tunna, risiga och flygiga hår fått en annan och bättre kvalitet!!


Till mor på lasarettet - allt efter omständigheterna väl - två röntgen hade gjorts. Tydligen någon kota som inte var så bra i förhållande till sina kompisar - men troligen inget som förorsakats av fallet. Blir nog kvar ett dygn till minst.


Vid sjutiden hamnade jag i myskläder på soffan framför TV:n. Sen skulle jag ringa ett antal samtal.


Och nu kommer erkännandet - jag vaknade - fortfarande vilande på rygg - klockan halvsex i morse!!


Idag ska jag dock vara ledig - så något "straff" för försovningen hoppas jag det inte blir. Ska hjälpa far med lite körslor av sopor och lite annat smått och gott. Potatisinköp hos JO ska vi också hinna med. Och förmodligen blir det väl en tur till jobbet  någon gång under dagen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback