Ska vi emigrera?

Ser att sossarna i den nedbrutna SCB:n får kring 65% i Norrbotten och ska vi då lägga dit vänstern så har de nästan 73%.

Konstigt att mediadrevet inte gått mot centern som i den nedbrutna får ca 1,4% i Norrbotten. Jag kan trösta Stefan med att det år vår prognos visade 0 i majmätningen - gjorde vi ett av det bättre valen jag varit med om här i Norrbotten. De nedbrutna mätningarna är absolut inget att bry sig om - men journalister är ju duktig på det här med hönan och fjärdern - så därför förvånande?

Och vänta bara Mona Sahlin börjar tycka något i andra frågor än att Bruce S är häftigare än nobelfesten. Då börjar nog siffrorna dala. För vem vill ha höjd inkomstskatt för låginkomsttagare, mer bidrag till höginkomsttagare och en kravlös skola? Precis som Krister Hammarbergh skriver i sitt svar till Tage Wass.

Och inga bilder har jag hittat på någon blogg - trots att både Camilla och Migell borde varit på festen?

Nu ska jag i alla fall utvandra till stadens centrum. Kom förbi och skänk en slant till Burmas demokratirörelse. Jag bjuder på kramar jag också - likt Röda Korset!

Kommentarer
Postat av: Migelle

Blogg- och fotoförbud från festen, du vet ;) Men bortsett från att du inte var med och att jag blev toastmaster så var det en lyckad tillställning. =)

Postat av: Ylva

"Blogg- och fotoförbud från festen, du vet" Hm - ja just det - ni har inte passerat 50 än
då du kan hänvisa till att det är lättare att få förlåtelse än att få tillåtelse!

2007-12-16 @ 09:07:23
Postat av: Migelle

Hehe, jag ska tänka på det till nästa år. Men jag måste erkänna att den egentliga anledningen var att jag faktiskt glömde min kamera hemma. :D /Migelle

2007-12-16 @ 09:21:22
Postat av: Stefan Tornberg

Jag är inte orolig. Ingen har röstat än . . .

2007-12-16 @ 23:11:17
URL: http://stefantornberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback