Smart drag

Kunde före mig på Preutz köpte ett presentkort för 1 500 kronor varvid expediten påminde henne om att det var värt 1800 kronor den 1 januari.

Och sen hela januari för att sen den 1 februari åter gå tillbak till 1 500 kronor.

Smart drag att komma över den tråkiga och ekonomiskt karga januari, Första gången jag stöter på det.

Annars är det bara att erkänna - vilan till halvsju slutade kvart över åtta - och då visste jag inte om det var kvart över 20.00 eller just kvart över åtta?

Det visade sig dock att det fortfarande var kväll. Och några paket har jag hunnit slå in.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

God Morgon vännen!
Mycket att göra här.Att bara klä granen tog sina modiga timmar,men jag börjar få den Disneygran jag också vill ha. Den är färdig nu och de allra flesta tomtarna har hittat sin rätta plats och jag har julkänslor nu, härligt!

En vän lockade mig till Netlog men ack vilken sörja,jag ser den inte förrän nu, lekstuga är en sak men vad jag upptäckt något annat.Aj aj..
De verkar glada i snaskiga och grova historier men har svårt för skönhet och sensualism så jag har mina funderingar,mina många besökare och nya bekantskaper till trots.Jag har svårt för det kalla, hårda och kärlekslösa men nu är det ju inte alla som representerar just den bilden,men dem finns och är så påtagliga i det de utnyttjar och missbrukar sin makt. Oh vad jag hann se mycket och lära mig mycket på drygt en månad där,men inte minst,alla underbara människor jag mött,den dubbelmoral som genomsyrar Netlog till trots...

2007-12-22 @ 05:33:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback