Tema tokigt!

Förra inlägget - Jag också! - skrev jag förstås innan jag åkte härifrån klockan 12.40. Men tydligen missat publiceringen.

Tokigt också på Skatteverkets utbildning. För min gamla jobbarkompis Ulla-Stina bekräftade det tokiga i att ett ungdomslag som samlar ihop pengar och åker på något läger ska redovisa eventuella middagar det bjuder sig själva på (dvs av deras egna insamlade medel) som inkomst på en kontrolluppgift. Fast är det bara en måltid så att det håller sig under 100 kronor klarar de sig.

När mina förtroendevalda från länet kommer till en länssamling får vi betala dem den skattefria ersättningen om 18 kronor per mil (fast vi betalar tom mindre) men om fotbollsspelare i division 5 åker från bostaden till hemmaarenan och tränar får de inte milersättningen skattefritt.

Hallå regeringen - skattelagstiftningen för ideell verksamhet bör nog ses över. Enklare regler för de "små" fiskarna och riktiga fångsredskap för de "stora fula" fiskarna., tack.


Nu ska jag skicka iväg en utskick till medlemmarna i Luleå som jag lovat Karin och Johan att fixa. Och sen bär det av till Kvantum - handla till mor och far. Och sen hemresa faktiskt!


Idag har jag extra ont i kroppen. Jag har klagat på att den antiinflammatoriska medicinen inte gjort särskilt stor verkan. Men nu har jag slut sen två dar och läget har försämrats - så kanske den har lite effekt i alla fall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback