Väl drastiskt

Väl drastiskt måste jag väl ända säja är min första reaktion på min idol Karolin Klüft förslag. Det måste ju finnas rimlighet i vad de måste offra för att vara stjärna.

På tal om offer så var det en trevlig och belysande artikel med Christina Axén Ohlin i DN idag. Belysande hur media behandlar män och kvinnor olika.

Själv "dränker" tiden mig på något sätt - ni har säkert märkt att det funkar med bloggning fram till lunch - men sen blir jag uppslukad av annat. Får erkänna att kvällarna dessutom är korta - åtminstone i vaket tillstånd - men det känns läkande och sunt att sova - så då gör jag det! Lyssna på kroppen var det. Och så min svärdotter skrev i Kurirens hemmavid - sopa tak kan man göra efter jul - om det nu överhuvudtaget måste göras.

För övrigt har Isak namnsdag idag - så Anna får pussa honom från mig. Skulle kunnat lägga ut ett färskt foto av honom men det är i min telefon som befinner sig hon Jan Hansson för vård.

Vilket innebär att jag återuppväckt min gamla Nokia - still going strong - men svara greppet jag är van vid innebär att ringare blir bryskt avvisade istället. Så drabbas du så hav tröst - jag ringer upp omgående.

För övrigt har jag glömt bort att berätta att Ylva skämde ut Ylva i måndags på fullmäktige. Fröken Mjärdell ringde och jag hade glömt att efter lunch stänga av.

Yes - jag har skickat pengar till Frälsningsarméns barnkolloverksamhet. Eftersom vi höjde parkeringsböterna i måndags så har jag också höjt från 50 till 100 spänn!

För övriga kuriosa som jag märkt bland julkortsskörden är att det finns fler som gör en "Mårten Ström" det vill säga lånar frankeringsmaskiner för sina privat porton. Undrar vad tomten tycker om det?

Nu ska jag i alla fall åka till jobbet - sen idag också.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Men då gjorde jag ju egentligen en god gärning i slutänden, tillsammans med dig...så blir det ju... :O)

2007-12-19 @ 17:58:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback