Västbacken

Västbacken här - tack och lov inte Västbanken som är betydligt mer oroligt.

Färd från Sunderbyn vid 12-tiden. Vidarebefordrade Lisa till en Baby Born party - vilket sedemera visade sig bli en tur på skyltsöndag.

Sara och jag drog till stan. Jag hämtade lite papper från jobbet och hoppas hinna samla mig runt dem i kväll. Torsdag/fredag som normalt ägnas åt detta flöt bara i väg i den allmänna turbulensen.

En sväng till Åhléns fick oss att inse att det var skyltsöndag. Mötte Rolf Nilsén vid kyrkan på väg till jobbet. Som sa sig så snabbt som möjligt drog sig tillbak från den hysteriska staden.

Betydligt lugnare var det ute på Storheden. Sara ville handla på Ica-Maxi vilket vi också gjorde.

Sen har jag suttit i goda fåtöljen med fotpall inlindad i en varm yllepläd - och sett Disneyfilm.

Flickorna utfodrade med mat i omgångar.

Och nu väntar skjuts och hämtning från innebandyträning.

Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Men Ylva jag som trodde att du skulle "varva ner" det här verkar ju vara mer äv full fart. Var rädd om dej och försök i allafall att inte hinna allt på en och samma dag det kommer flera i en lång rad
alla med 24 timmar per dygn.

2007-12-02 @ 19:03:52
Postat av: Ylva Strutz

Fast att vara med barnbarnen är onekligen att varva ned. Du kan inte vara någon annanstans inte ens i tankarna. Det vet säkert du!

Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Självklart Ylva så får jag nu lära mej vem som håller i taktpinnen och även så var jag ska sitta och det är ofta på golvet. Men den som dirigerar mej är ett år och elva månader så "våra aktiviteter" är fortfarande ganska stillsamma. Men du sa en gång till mej att barnbarnen är livets bonus ( efterrätt ) och jag kan inte annat än ge dej fullständigt rätt i det du sa vid det tillfället.

2007-12-04 @ 15:49:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback