Desavuerad?

Det här skriver jag (nästan) bara för att jag älskar att svänga mig med ord jag knappt vet vad det betyder och knappt kan stava till. Hoppas det blev rätt i rubriken i alla fall. Och lite skämtsamt är både detta och det som följer nedan.

Som sagt, desavuerad. Nog är det väl lite yill att desavuera  gruppledare Mattias karlsson när
Erik E säger att han ska vara med i fullmäktige och säga det Mattias inte törs? Är det en fegis och/eller bakfalskt rackare ni valt?

Och Nisse han fortsätter att "desavuera" mig med sin kamp för rivning av Fritz Olsson husen. Och Ylva kör motsatt kampanj.

Alla har väl förstått vid det här laget att Ylva är mitt alias. Det var ingen inom folkpartiet som ville ställa upp som moderaternas Erik Elmsäter och säga det jag inte törs - så jag fick skaffa en stand-in.

Det var det skämtsamma - nu blir det kalas nr 1 - på allvar.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Det är konstigt att man kan känna sig så vansinnigt upprorisk som det jag gör och tillika må så oförskämt gott.......................

2007-02-10 @ 10:25:56
Postat av: Ylva Mjärdell

och det gäller inte bara Fritz Olsson huset,hjärtat är stort.Likaså dess mysterier.

Kram och Trevlig helg alla!

2007-02-10 @ 10:27:07
Postat av: Ylva Mjärdell

Jag funderar fortfarande på Mona Sahlins hjärtefråga hatet " Vi ska hata "....

Om man nu ska hata klyftorna ödslar man då inte energin på att känna i stället för att vara skapande och gränsöverskridande,vilket behövs om man ska klara av att bygga broar.För att lösa problemet i sig. De broar som behövs för att överkomma de olika klyftor som finns mellan människor.Jag bara funderar.

2007-02-10 @ 11:11:49
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Ja du Ylva så du menar att jag fortsätter att "desavuera" dig problemet för mig är att jag inte har en enda "susning" om vad jag gör och om det är positivt eller negativt. Jag måste erkänna att detta fina ord inte finns med i min kanske något torftiga ordlista. Men jag hoppas innerligt att Norrporten får göra verklighet av sina planer och jämna F O husen med marken. När sedan de nya husen är på plats så kanske det är ett bättre läge för oss att ha vårt bokbord utaför där i stället för där vi nu brukar stå.

2007-02-10 @ 18:40:07
Postat av: Ylva

Jag tillhör nog inte de som kommer att kedja fast mig och gråta om det rivs. Men det som retar mig är gången. Att vi inte på ett seriöst sätt kan diskutera möjligheten till bevarande. Att vi ska vara SÅ tacksamma om någon vill bygga att vi lägger oss helt platt. Bättre självkänsla än så ska vi Luleåbor ha.

2007-02-11 @ 11:37:50
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Nu måste jag få fråga, om jag som är positiv till en rivning, är jag då mindre seriös än dej, som vill bavara???? Vi har helt enkelt olika uppfattningar i denna fråga konstigare än så är det inte. Sedan finns det som du säkert vet en hel massa med andra frågor och viktigare sådana som vi har samsyn i eller hur????

2007-02-11 @ 12:55:36
Postat av: Ylva Strutz

Absolut inte mindre seriös - bara sunt att vi kan ha olika åsikter.
Det seriösa eller oseriöst åsyftade att kommunalråder i stort se sa: riv skiten och sen låtsades att han skulle be Norrporten att se på om alternativ var möjligt. Den signalen till Norrporten skulle inte klingat ohörd om det funnits någon styrka i den. Alltså är min slutsats att det bara var ett oseriöst spel för att lugna opinionen.

Postat av: Ylva Mjärdell

Jag förstår hur du menar Ylva,det saknas respekt för medborgarna i Luleå då man verkar ta så lättvindigt på sitt uppdrag att man presenterar några skokartonger.Sedan vara tyst och inte minst tacksamma över att dom ens vill bygga i Luleå.Känns som att man borde buga och niga.Om jag ska niga? Oh aldrig!

2007-02-11 @ 14:35:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback