Gulddags?

Inte så särskilt kul att Luleå kommer i rikspressen med sånt här. Vi får hoppas att det om några timmar byts ut av detta så att det andra "rullar" ur bild. Gulddags för Lina? Det är ju det som är fördelen med nättidningen att har det hänt nåt trist så kan man alltid hoppas på någon u-båt som går på grund eller annat rubriksättande.

Jag kan gissa att det är en och annan sossepolitiker i Boden som väntar på en grundstött u-båt. Man bara häpnar på vilka lösa boliner kommuner kan styras. Blytertanteckningar av Ingrid Stridfeldt - personalchef - numera jobbandes vid landstinget.

Och i Kiruna har en nämndsordförande varit på kurs. Nu ska det inte längre vara tillåtet att få anmäla protokollsanteckning. Nå, det är ju inte svårare än att lämna en reservation med rubriken "särskilt yttrande" och så skriver man precis vad man vill i alla fall.

Konkurrens på olika villkor - det kommer inte att bli någon frivillig överenskommelse mellan krogägarna om tidigare stängning. Något som vi delgavs som nästan klart. Lite äckligt att läsa alkoholhandläggarens uttalande - de som inte gör frivilliga överenskommelser ska granskas av polisen. Mycket uppseendeväckande - är det vår policy för alkoholpolitiken så är det synd om oss. Jag hoppas verkligen att kommunledningen går ut och tillrättalägger detta.

Och till revisorerna får man inte heller komma försent - nu är det hög tid  för ögondropp och kaffe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback