Huka dig David!

Nu har även farbror Mårten tagit fram pekpinnen - så nu får du huka dig, David.

Men om du lovar att inte berätta det vidare så kan jag berätta att de allra första som begärde dispens från LAS reglerna var dåvarande byggföretaget BPA och Aftonbladet. Både inom familjen (s)å att (s)äga. Det var naturligtvis inte problem men att förstå att reglerna är för rigida även för företag utanför den sektorn vill man inte se.

LO- facket har till och med skrivit ett personligt brev till David. Det heter du här i sin helhet. Nog får man frossbrytningar när man kan läsa vad Roger Forsberg skriver:


"Du kanske rent av aldrig haft ett riktigt jobb med en fast anställning?"

"Du skriver också att vi istället behöver "smarta människor med hög utbildning" och därmed visar du tydligt vad du anser om dagens arbetare som ska bytas ut mot dina smarta kollegor och att LAS därför ska bort - eller?"

Du har kanske missat arbetarrörelsens historia om vem som skapat förutsättningarna för att du kunnat utbilda dig till en så "smart människa!"

Även dagens krönika i Norrbottens Kuriren behandlar ämnet ovan.

Annars har jag just ätit lunch. Dock har jag för ovanlighetens skull en riktigt rejäl huvudvärk - som jag inte hoppas förebådar någon förkylning eller så.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

I det gamla Grekland,i Platons skola fick studerande lära sig att tänka själva,att diskutera,debattera,argumentera och kritisera-och inte bara som papegojor upprepa vad deras lärare sagt.Att människor inte tycker och tänker likadant är både berikande och utvecklande.Men inte minst är det väl förutsättningen för demokrati eller har jag fel? Dagens puss och kram går till David.

2007-02-28 @ 18:20:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback