Jag hoppas jag har fel

Nu har vi en nytänd, upphaussad stjärna igen. Jättehärligt - men klarar han trycket? Jens Byggmark. Vilka rubriker det ska bli nu inför starten - som jag inte vet när den är. Oavsett han lyckas - vilket vi får hoppas - eller om han misslyckas har kvälldrakarna stoff nu.

Fast sen jag varit in på Aftonbladet inser jag att utförsåkningen fått sin egen Ricky Bruch.  ”Dom andra får se och lära av mig" säger Jens. Fast jag måste erkänna att jag inte såg Webb TV inslaget - jag blir hysterisk när det börjar ösa reklam över mig.

Tidningarna var sena idag - vilket stör det mesta. Har svårt att ens gå och kissa innan tidningarna kommit. Men jag håller på med mental träning att förändra mitt beroende beteende.

Nu är de i alla fall genomplöjda - tidningarna, krönikan är skriven, tänderna borstade osv. Mammas medicinlista omskriven - inte lätt att förstå vare sig alla konstiga namn eller doseringar. Men nu efter andra försöket hoppas jag kunna leverera en korrekt sådan.

"Den sårade oskulden" är rubriken på Kurirens ledare. Handlar om Danielsson. Hörde av en av våra statssekreterare omdömet om Danielsson att han var både kompetens och trevlig - en riktig hyvens karl enligt denna källa. Men när han räknade upp allt som Danielsson hade haft under sig - i sin hand - så förstår jag ju att det förr eller senare skulle gå åt pipan. Det var så jag undrade om statsminister Persson bestämde något själv överhuvudtaget?

krönikan - Norrbottens Kuriren - häcklas över att oppostionen försöker skapa skandaler runt de moderata statsråden - men att de skändligen misslyckas. Kokar soppa på en spik, skriver Östman. Ja, fast det skulle väl räcka ganska långt att påminna om de "köttben" som serverades vid regeringsbildningen?

För övrigt kan jag fortfarande med undran fundera över att det bara var kvinnorna som drevet lyckades avsätta? Den gullige Borg med sin hästsvans var väl alla kategorier mest belastad - men han klarade sig. Är det bara slumpen? Eller?

I NSD gör ledarskribenten ett försök att föra upp Eva Hedkvist Petersen till  skyarna. för hennes EU insatser. Men listan som presenteras känns inte särskilt diger för att omfatta 7 år. Ska bli spännande att se vad hon ska ta sig för nu?

Signaturen Lycklig man med fri kvinna tycker att det är att dumförklara kvinnor att de inte skulle kunna tala för sig själv. Vi ska väl då dra slutsatsen att kvinnor verkligen vill ha lägre lön än män för samma arbete?

Hugaligen - nu är jag illa ute med tiden. "Det händer på Kuriren" har redan publicerats på nättidningen. Och jag ska ha kaffet färdigt till min "ängel" när hon kommer strax före åtta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback