Liggläge idag

Hypertrevlig fest i går för Stefan. Kända - många - och okända hade kommit från när och fjärran för att fira Stefan. Han har mångfald i både booende och verksamheter.

Camilla sprang omkring med sin mans (?) proffs kamera så det kändes genant att ens tänka på att lyfta telefonen. Fast det handlade nog mest om att jag hde fullt upp att surra med folk. Så ni får lita till att kolla på Camillas blogg.

God mat och mycket mat! Och 50 ljus klarade Stefan att blåsa ut. Fördelade på hur goda tårtor som helst. Har äntligen på ålderns höst börjat gilla tårtor - så bagarbarn jag är. Det sägs ju att det sista smaksinnet som lämnar en är sött.

Liggläge, ja, efter en sån trevlig fest kan jag gott stå ut med att vara lite duven i huvudet. Men det är faktiskt inte det som är problemet. Jag har hur svårt som helst att sitta med min ischias.

Så sen klockan sex har jag legat och läst -enda läge som funkar. Trot eller ej så har jag läst Allers - jag är nämligen utvald av Sifo att svara på en massa frågor om den. Och som tack får jag tre nummer av en tidning. Eftersom jag knappt vet något om veckotidningar återstår nu att få välja mellan Laura, Allers, Femina Månadens magasin, Svensk Damtidning och MåBra. Känner faktiskt till alla utom Laura. Men å andra sidan har veckotidningarna förändrats. Bläddrade i Vecko Revyn för något år sen och den stod inte 70-talets Lektyr långt efter!


Nu ska jag dock försöka förflytta mig till jobbet. Återstår att formulera en del yrkanden inför morgondagens sammanträden - något bör visst vara skriftligt om jag kommer ihåg rätt från i onsdags.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback