Min nya heter Nova

Om jag nu uppfattade det rätt i morse. Jag har väldigt trevliga grannar i alla tre grannlägenheterna - förbålt bara att jag så sällan hinner umgås med dem. På sommaren när jag har tid - då flyttar Eva till sitt Konst-iga Cafe. Och Paulina 10 år - hon har inte längre tid för mig. Men det var hon som fick mig att skriva. Paulina och hennes familj har fått tillökning. Nova heter min nya granne som kom i fredags och som jag inte träffat än. Nova lär vara en liten schäfertik.

Och jag säger bara det - finns det hjärterum så finns det stjärterum. I en lägenhet lika stor (eller liten) som min trea bor Paulina, snart 10 år,  med sin mamma Mari och Bosse som Mari är gift med. Där finns Tara, stor schäfertik, katt vars namn jag saknar och så nu lilla Nova. Därutöver har vi förhoppningsvis kvar de två kaninerna Lisa och ???. En utav dem var på rymmen flera dagar i vinter - men jag hoppas den kommit hem. Så jag har några att utfordra till sommaren.

Annars har jag faktiskt simmat - ni vet vad - ikväll. Och varit förbi och kollat att det var okej med mor och far. Far var inte i bästa form i morse - han plågas rätt ofta av mardrömmar och sover lite illa. Men ikväll var det uppåt - han satt i bastun när han hörde min bil. Jag hörde steg i källartrappen och där stod en naken 83-åring och skulle bara kolla att det inte var någon som kom och rövade bort mor 81.

Nu ska jag nog ringa Ola och Carina och berätta att stollarna tänker bygga vägen på deras bro!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback