Motstridigt och förvirrat

I går hade NSD:s nättidning en rubrik som tvivels utan handlade om att landstinget kritiserats av JK för sin munkavle på Mansten. Men i texten under återfanns Mårten Ström - en man på vilken munkavle ej fungerar.

I brist på "limpa" så knappade jag in mig på
Expressen där oppositionen sägs ha fortsatt ledning enligt Sifo. Som om det inte vore nog svårt att komma ihåg att vi inte ingår i oppositionen på riksnivå så blir det helt förvirrat när jag går till Expressens källa GP. Där hävdas ökat stöd för regeringen enligt SKOP.

Annars var det mycker schlagerfestival - om Bert som snytit sig i en gammal servett - ja herre je vilka kvalitets nyheter. Fast jag "deltog" för ovanlighetens skull i schlagerfestivalen i går kväll - även om det var lite splittrat mellan radio och tv och vänner.

Flygplan som tvingats nödlanda - tur jag inte var med där i alla fall även om det gick vägen. Inte kul för de Thailandsresenärer som får avresan uppskjuten 12 timmar och dessutom har fått en nödlandning i bagaget.

Ja, mycket mer än så hade inte hänt enligt nättidningar. Jo, Ingemar Stenmark och andra "gamlingar" i alpina branschen hade haft tävlingar och dragit in 1,4 miljoner till Thomas Fogdös fond - inte illa.

Själv har jag sovit till klockan 7 faktiskt. Och vaknat med lite halsont. Men det ska fördrivas - för i dag är det arbetsdag. Det får inte börja bli proppar/högar så här tidigt på säsongen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback