Något värt att veta?

Kurirens nättidning ligger nere - då kan det väl inte hända något som är värt att veta. Jag kan undra hur detta påverkar oss - att ständigt kunna ha kommunikation med omvärlden - ständigt veta vad som händer. Av stora positiva nyheter och av katastrofer. Av mindre stora nyheter som att Pernilla Wiberg avslöjat att hon väntar barn. Men herregud det såg jag väl första tävlingen hon kommenterade!

Fast det där men att undra om personer är gravida eller ej kan ha sina sidor. För 10-15 år sen strök jag en då känd vänsterpartist lite menande över magen - men det blev jag inte populär på för hon hade bara blivit lite fet.

Något har blivit annorlunda i politiken - tror jag. Visst är det fler med småbarn i den lokala politiken. Själv omger jag mig med två unga kvinnor i elller i alla fall nära fullmäktigegruppen som ska har barn. En i dagarna och en till sommaren.

Och de senaste landsmötena har min uppgift varit att vara barnvakt - i alla fall från och till. Men finare uppdrag kan jag knappast få. Kompensation för den stora barnaskara jag drömde om - men som bara blev ett.

Nu har jag i alla fall hunnit himla mycket idag. Redo att avgå mot Alvik och "bokföringsfröjder". Jens har kommit i mål i Andörjan på tiden 3.10 vilket tydligen var 3 minuter sämre än förra året. Två vurpor! Men otäckt nöjd lät han i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback