Nu ska jag mest bara mysa

Äntligen hemma - 19.15. Just när jag skulle äntra badhuset ringde mobilen. En man som ville diskutera det här med att larm av olika slag inte funkar med ip-telefoni. Och att olika tekniker slår ut varann. Han klagade över att politiker inte förstod vidden av det hela. Inte bara trygghetslarm utan hela vår krisberedskap. Glad att frågan aktualiserades och ville att jag skulle ställa djupare och bredare frågor också i debatten. Frågan är väl bara om jag har tillräcklig kunskap för det - det gäller att ha viss självinsikt.

Alltså: förvisso är jag bara en vanlig liten kommunpolitiker. Men först fick jag tacka nej att dela i en Eu-kommittés möte i Alta Norge den 1 mars. Hade ju lovat revision på SV och är man tre revisorer så bör man stå vid inplanerade datum. Så har  ordförande  sent fått för sig att han är absolut måste vara med vid  revisionen. Så ska de flyttas till fredag den 2 mars. Tur nog så hade Åsa Torstensson anmält sin ankomst till länsstyrelsen just denna dag - så gruppledarutbildningen var inställd och framflyttad till okänt datum.

Som lök på laxen kom besked om att Samordningsförbundets möte på torsdag är inställt pga att Leif Wikman är sjuk. För detta mötes skull - och av pliktkänsla - har jag tidigare lämnat återbud till polisstyrelsens träff i Överkalix.

Om Leif Wikman är sjuk och alla andra friska - måste mötet ställas in då. Han har ju faktiskt ersättare. Om de inte ska träda in sådana här gånger - när ska de då träda in? Jag bara frågar???

Nä framöver ska jag välja det som är roligast - Alta och Polisstyrelse i Överkalix. Ni andra verkar ju klara er bra utan att ta hänsyn till min planering.

Det lät riktigt magsurt det där - kommer gå över när vi nu snart tar tre medaljer i storslalom - så talar en icke magsur optimist!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback