Ögonbryn och ögonbryn?

Jag pratade om att höja på ögonbrynen. Fast det är bättre om jag ryter till för mina ögonbryn är så ljusa att det förefaller obefintliga om jag inte bättrar på dem - vilket jag inte ids så ofta. Hos min frisör fick jag skällning för en tid sen - du måste göra något - det ser ut som om glasögonbågarna utgör dina ögonbryn. Lätt åtgärdat - jag lägger ifrån mig glasögonen lite oftare nu.

I Norrbottens Kuriren verkar Östman initierad i jaktfrågan -
dagens Noterat. Låter som om han vet att Swedell ska reservera sig - att Swedell trots allt lättat på förlåten. Eller så är det ledarskribentens sätt att tala om för Swedell vad som ska gälla. Det partiet är ju i behov av lite styresel så det kan nog kännas lockande för en ledarskribent att ge en vink.

Annars är det lite lustigt när Torbjörn Lidberg, s-gruppledare i Boden försöker sig på att placera pensionsskandalen i knät på Olle Lindström. Bildgalleriet S talar sitt tydliga språk. När han Torbjörn sen antyder att Olle ska hitta en kompromiss för att bädda för ett bra eget pensionsavtal blir det smått komiskt. Olle konstaterar lugnt att han inte kommer att beröras av npgot pensionsavtal eftersom han redan var pensionär när han började. Alla har förstått, Torbjörn, även sign Rolf i Boden.

Sossarna gör stort nummer av att pengar för handledning av plusjobbare dras in. Utan att kunna detaljerna kan det väl inte vara någon överraskning? Regeringen har ju tydligt sagt att Plusjobben ska fasas ut. Då är det väl rimligt att pengar till handledare också dras in?

Däremot väntar vi nu på att regeringen faktiskt gör något åt den oskäliga beskattningen av Thailändska (och andra utländska) bärplockare. För oss som köper sylt på burk kommer det att vara förödande om bärindustrin inte får tag i arbetskraft. Och nu verkar det som om de på hemmaplan i Thailand inte kommer att bevilja utresetillstånd till Sverige. Helt otroligt . Sverige vid skampålen. Dags att finansen nu tar sitt förnuft tillfånga.

Riktigt roligt är det också att jämföra hur våra tre olika tidningar exponerar samma upplagemätning. Jämför här PT, NSD och NK.

Och inbjudan av Styrman till MUF-stämman har förorsakat ytterligare turbulens hos moderaterna. På NSD:s insändarsida - till vilken det inte går att länka - hotar en skribent med att lämna moderaterna. Staffan Eriksson - denna vänliga och sympatiske moderat - skräder inte orden medan riksdagsmannen har ett uttalande av det harigare slaget.

Och sprint går fort - för fort både för våra herrar och damerna. Damerna tog sig förvisso ändå till final men någon medaljglans med det inte. Det gick tungt för Lina idag också.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Jag vet inte varför men sedan rätt länge får Styrman mig att tänka på uttrycket "Arga katter får rivet skinn" Vet heller inte varför men jag tycker synd om honom för kanske,bara kanske är han missförstådd.Bara en tanke i en tanke för tänk om.

2007-02-23 @ 15:31:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback