Sjufalt vet hut!

Det var inte menat som något sjufalt vet hut - det var bara den vanliga ketchupeffekten som gjorde att inlägget "Skärpning, Mårten" publicerades 4-5 gånger. Ni vet - ingenting händer - och pekfingret kan inte låta bli att trycka - trots att jag vet effekten. Det stod still i flera timmar - men på morgonen var spåren fullt synliga - men nu är det åtgärdat.

Annars ser det ut att bli en riktigt härlig vinter dag idag. Minus 21 på en mätare som brukar vara av det gladare slaget, Jag älskar såna kylslagna vinterdagar. Perverst tycker en del - men det bjuder jag på. Minus 18 är det allra perfektaste. Snubblande nära 20 men ändå inte. Mums!

Mycket Ekfors och Styrman i tidningarna idag. Skulle onekligen vara intressant att ha tid att sätta sig in i hela den historien. Nog verkar det ha gått rejält över styr för Styrman - men å andra sidan finns den gamla sanningen om att det aldrig är ens fel att två träter.

Nu skrivs det om att han ska ställa till en rejäl fest för att fira företaget 90 år. Vem törs gå på en sån fest? Frans Tenenvall skriver en insändare i Norrbottens Kuriren att folk bör stanna hemma och äta husmanskost - och tillägna Styrman en tyst minut.

Allt som står i tidningen är inte sant? I går var det en artikel om en Bodenfamilj som kände sig utsatta för hatbrott. Artikeln kändes lite "skruvad" - och idag dementerar polisen hotbilden - dock utan att förklara dessmer. Fortsättning följer?

Och signaturen Erkka tycker att villaägarna visst ska orka att gå till en samlingsplats för brevlådor. Den debatten törs jag ju inte lägga mig i - part i målet. Alltså vet ni hur ljuvt det är för en flygbladsutdelande partiarbetare att komma till ett sånt ställ - och räkna 9,10,11..Dessutom kan de attackeras med bil också. Dock gäller det att inte köra på stöttorna så att man får hela stället mot bilen. Eller som hände mig förra valrörelsen - en vass plåtlåda slår ner mot huven och drar en rejäl rispa á 3000 spänn!

Saken kändes inte bättre av att lådan  statistiskt sett innehades av en inbiten kommunist!

Nu sitter jag och skriver - glömmer tid och rum - och kan hamna var som helst. Så nu får jag dra streck för denna gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback