Stolpskott, Kent Ögren!

Nä, han ångrar minsann ingenting. 4,3 miljoner har skattebetalarna redan fått stå för i skadestånd till det finska företaget. Nu lär det bli ytterligare kulor som rullar.

Jens skrek sig hes om att landstingsstyrelsen inte med öppna ögon kunde begå brott - men s-majoriteten och tyvärr också alla andra partier utom Folkpartiet.

Vi redovisade också andra vägar - lagliga - för att rädda jobben. Landstinget hade kunnat köpa tvätten och utrusningen och lägga ut driften på entreprenad. Vi behövde inte facit för att inse att detta hade varit ett mycket säkrare sätt att rädda sysselsättningstillfällen i Boden.

Nu
avslöjar NSD att "tvättsåpan" ska gå i repris. EU-domstolen

"Nej, jag ångrar inget. Vi gjorde det för tvätteriets personal och det fanns ett tryck från opinionen, säger landstingsrådet Kent Ögren, s."

"Tryck från opinionen"? - politiker har bra betalt för att ta ansvar. Men jag börjar ju undra om det finns något tillfälle där politikerna verkligen får ta ansvar.

Här har Kent Ögren & co obstruerat och medvetet begått olagligheter som kostar skjortan för skattebetalarna och som kanske innebär att folk tappar jobben. Och så säger han bara: "Nej, jag ångrar inget"

Kommentarer
Postat av: Anonym

EU-domstolen?? EG

2007-02-15 @ 18:35:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback