"Vad bubblar i ditt hjärta?"

"Vad bubblar i ditt hjärta?" frågar sig Stina Wolter inför kvällens Karlavagn. Bara så att ni vet - eftersom jag hörde det på radion just nu.

Det är mycket som bubblar i mitt hjärta - somt avslöjar jag inte ens här. Det är instängt längst inne i ett litet hjärterum. Men annars kan jag inte annat än hålla med Ylva i hennes kommentar till inlägget "Kära dagbok". Vad härligt det är att ha Månadsmöte - som i går kväll - med alla dessa fantastiska människor. Och Ylva själv - som cyklade in i kylan - efter att ha bytt ventil där först den tredje hon provade visade sig funka.

Och ärenden vi diskuterade? Ja, först var det lite information om utbildningar och hänt sen sist i nämnderna.

Nisse kom inrusande några minuter efter halv. Inte den som brukar komma sent - men han hade drabbats av både på körning på sin hyrbuss och buss som inte hade startat i kylan. Men slutet gott allting gott.

Nisse kom i tid för att berätta om samrådet angående Hällbacken. Någon av de våra - med Stockholmsperspektiv - tyckte det var långt uti bushen - varvid någon kvick typ contrade med att eftersom önskemålen är nära vatten så måste det här ju vara perfekt - bara en halvmeter till grundvattnet!

Fritz Olsson hade också varit uppe på nämnden. Företrädare för Norrporten och deras konsulter hade redovisat sina planer. Som på intet sätt tagit hänsyn till opinionen för bevarande. Och annat var väl inte att vänta med kommunalrådets som mest pliktskyldiga medhårsstrykande av opinionen. Jag kan ju undra vad han sagt mellan skål och vägg till byggherren? Tror knappt att ens Norrporten skulle våga så uppenbart trotsa ett kommunalråd om det låg någon sann och bestämd politisk vilja bakom. Eller?

Detaljplan för fritidshus i Måttsund - Thomas Leijon - folkparti okej liksom byggnadsnämnden. Stadsbyggnadskontoret stretar mot!

Flyktingmottagande - vi från folkpartiet vill ju ta emot fler än majoriteten. Ställ krav på Lulebo att fixa fram lägenheter på annat håll än Hertsön. Fick fullt godkännande av Månadsmötet.

Så hann vi med Klubbviken och Drogpolitiska programmet. Klubbviken behöver absolut rustas upp för att bli den pärla vi så väl behöver. Men kostnader, finanisering och ägande kan alltid diskuteras.

Drogpolitiska programmet - tämligen intetsägande. "Verkstaden" ska komma i nämnder och styrelsers styrkort. Och det är måhända rätt väg att gå.

Sen var klockan kvart i nio och vi avslutade mötet. Fast det blir ju alltid eftersnack och folk som väntar på hämtning så klockan var väl närmare 10 innan jag var hemma.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

*skratt*
Säg inte bubblar i mitt hjärta i alla fall ,för där kan man tala om inte bara att det skummar men även löddrar över.Davids kamp mot Goliat genomsyrar allt i dag.Men nu ska jag ta en promenad och filosofera lite.Kram till er alla!

2007-02-08 @ 11:29:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback