Vad gör man inte för barnen?

Jens har varit och lämnat sin nya fina audi - med flera pipor där bak - i mitt garage för upptining. Jag skjutsade honom till Kallax vid 4-tiden. Och sen for jag tillbak till jobbet.

Vad jag inte riktigt velat tänka tanken fullt ut var att jag - en älskare av kyla - faktiskt skulle vara tvungen att lämna bilen hos mor och far för att kunna komma åt en motorvärmare.

Vilket jag också gjorde vid 19-tiden. Inte lång promenad alls - 500 meter kanske - men fasansfull. Inte kylan - minus 24 - men upptäckte att jag inte hade någon telefon med mig. Hade jag lämnat den hemma innan jag for till föräldrarna? Eller skulle jag tvingas ta en promenad till i den underbara kylan. Får väl erkänna att den just då inte kändes så lockande.

Nåväl den låg hemma - och flera hade hunnit ringa. Vilket sen inneburit jobb hela kvällen. Inget klagomål alls - jag gillar när det händer saker. Men det innebär att jag fortfarande är ovetande om hur det går för Luleå mot Malmö där nere i snöiga syd. Undrar om de alls tagit sig fram dit?

Nu Aktuellt - numera i tvåan (säkert sen väldigt lång tid tillbaka). Fast Aktuellt är ett ettan program för mig fortfarande. Snacka om konservativ!!

Kommentarer
Postat av: Magnus

Det är bra man ska bejaka sina konservativa sidor ibland! ;)

Postat av: Berndt

Det där med minnet. Var la jag telefonen? Plånboken? Tänker på kompisen som trodde han tappat bilnyckeln tills han återvände till P-huset 6 timmar senare för att leta efter nyckeln runt bilen. Där stod den - med motorn på!
:-)

2007-02-23 @ 09:06:55
URL: http://web.mac.com/lulewolf/iWeb/tiberg.se/
Postat av: Ylva Mjärdell

På tal om P-huset och glömma saker och ting.För många år sedan var jag & en god vän och handlade på stan.Jag hade även inhandlat en tårta som jag placerade på taket på bilen tillfälligt för att få in alla påsar i bilen.Till saken hör att vi glömmer bort att tårtan är på taket och när vi åker uppför en aning åker kartongen av.Strax kommer en bil och kör över kartongen och därmed tårtan.Jag skäms så mycket om än vi till slut skrattar men vi stannar aldrig för att ta upp efter oss.Skammen var för stor.Förlåt du som fick städa upp efter mig och Birgitta i p-huset!

2007-02-23 @ 10:24:44
Postat av: Berndt

Haha! Läkaren som sa till sin patient: Tyvärr måste jag berätta att du löider av tre sjukdomar: Aids, magsår och Alzheimer. Patienten: Åh, det kunde varit värre... jag kunde ju ha lidit av Alzheimer också!

2007-02-23 @ 10:48:29
URL: http://web.mac.com/lulewolf/iWeb/tiberg.se/
Postat av: Ylva Strutz

Får jag då komplettera med en historia om vår tidigare riksdagsledamot Hans Lindblad - vars tankspriddhet och glömska är väl dokumenterad. De skulle ha gäster och hustrun skickade ut honom och köpa grädde. Detta utspann sig i Gävle medan han ännu var riksdagsledamot. Hans gick ner och tog tåget till Stockholm och riksdagen. och ringde hem och undrade vad han gjorde där. Den lär vara sann.
I övrigt en mycket charmerande man denne Hans.

2007-02-23 @ 13:41:46
URL: http://strutz.webblogg.se
Postat av: Berndt

Haha:-)) Den tar priset! Men vad handlade den om? Redan glömt.

2007-02-23 @ 14:23:45
URL: http://web.mac.com/lulewolf/iWeb/tiberg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback