Vakantsätt(s) partiledarposten?

Apropå den debatt - ganska ensidigt mot Mona Sahlin - som pågår på Mårten Ströms hemsida så vill jag referera till vad Lars Leijonborg sa inför länsledningskonferensen i Södertälje.

En något udda fråga i det som annars handlade om folkpartiets visioner och idéarbete: Hur tror du det går för Mona Sahlin som ny partiledare? varvid Lars såg ut som om han försökte vinna tid: Ja, posten måste ju besättas. För det är väl ingen som tror att den ska vakantsättas?

Annars har jag inte sett schlagerfestivalen i kväll heller. Musik - oavsett sjanger - ska njutas av öronen inte ögonen. men min nyfikenhet brukar bjuda in mig att se omröstningen - dock icke i kväll.

Jag har ju förvarnat om både stav- skriv- och grammatiska fel på bloggen. Bloggen är inte blogg om jag måste läsa igenom innan publicering. Men det är konstigt så många ord jag funderar på stavningen när jag ser dem på pränt. "Sjanger" ska det stavas så eller på något annat sätt? Prova, prova! "Schanger", "changer", "shanger".  Nä, "sjanger" känns rättast!

Vill jag hitta ett mer lättstavat ord så är det väl  "genre" - men hu så hemskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback