Vänstern obrukarbar!

Illont i min vänstra rumpdel upp mot rygghållet och sen ner i benet. Ända ut till tårna. Svårt att både sitta, ligga och stå. Svårt och svårt men det gör ont. Ischias? Av någon trots allt lindrigare variant eftersom jag sett folk skrika av ischiasont.

Nå det får re sig - glöms säkert bort i all festyra idag.

Värre är det för en annan "obrukbar" vänster.
Vänsterpartiet som nu praktiserar att inte leva som man lär. Som förföljer smågöretagare med pålagor och regler ned till sista släkting som jobbar på företaget. Men nu i den egna "familjen" - partihögkvarteret på Kungsgatan i Stockholm - vill de först låta några långtidssjukrivna gå - några som varit anställda väldigt lång tid om jag förstår det rätt.

Det gäller väl att ge plats åt unga friska typ Bertil Bartholdson som väl vikkar där nere?

Slaktkapital ska Erik Elmsäter bli enligt hans uttalande på Kurirens ledarsida. Det Mattias inte törs säga oss andra ska han stå för. Detta blir möjligt då han nu lämnar presidiet - där han enligt egen uppgift fördrivit tiden med att leka med datorn. Det börjar faktisk klarna varför moderaterna vill ha mindre av politik och politiker.


Annars är dagens optimist Svante Leijon som ser ljuset i mörkret som lägrar Övertorneå och en del andra kommuner. Nu slipper de se den fula gatubelysningen.


Och risk för utrensning lär det väl bli nu när Kurt-Åke Andersson, undersköterska i Kalix och tillika ersättare för socialdemokraterna i ladnstinget rakt av ställer sig bakom folkpartiets kritik om avpolitiseringen av nerdragningarna inom landstinget. Ner till sista "vitrock" på vårdcentralerna verkar det som om den politiska ledningen ska hävda att det är en verksamhetsfråga!!

Själv misstänker jag att mor och far redan sitter påklädda för att att få åka på 7-års kalas så det är hög tid för mig att krypa ur nattdressen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback