Veckan är slut nu

Borde i alla fall vara det - arbetsveckan. Tyvärr är det som vanligt arbetsuppgifterna är inte slut. Så i morgon får bli en arbetsdag. Det felar både med mitt förtroendeuppdrag som gruppledare och på ombudsmanna/tjänstemannasidan. Dessutom har jag fått uppdraget att i morgon kväll damma av mina gamla revisorskunskaper och hjälpa sonen med bokslutet. Själv ska han åka Andörjan - ett hugaligen så långt skidlopp.

Men jag kommer vara fit för fajt i morgon. För i dag ska det bli röj här hemma hela dagen. Det spritter i dammtorkar handen och plocka-upp-grejor handen. Håller på med det så länge jag bara kan för att undvika den hatade dammsugaren - men även den måste bara fram liksom golvmoppen. Så är det bara.

Jag njuter av den flickan och hennes sätt att uttrycka sig. Särskilt som jag finternt ått en kommentar om att familjerna själva ska lösa fördelningen av ansvaret för hem och familj. Just det - därför ska förstås inte samhället och poltikerna " skapa goda ekonomiska villkor för MAMMORNA att vara hemma och ta hand om sina barn" som signaturen Lycklig man till fri kvinna skrev. Och inte heller ska männen hjälpa till som han också skrev. Det handlar om att hjälpas åt som
Ylva så riktigt avslutar sitt inlägg med.


Förvånansvärt att ordförande för ALMI så i sten försvarar sin avgående VD. Det är problemen är påhittade har jag läst tidigare. Och igår på Nord Nytt fick mediadrevet skulden. Knappast att koncernledningen för ALMI skulle gripa in på ogrundade anklagelser. Marcia Franzén (utflyttad till Stockholm) öppnar säkert champangneflaskan - hon hade svårt att fördra ALMIS vd under sin tid i regionalaberedningen.

Nu väntar vipporna och mopparna!


Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

I dagens NSD kan vi läsa att Frida Berglund lämnat oss.En mycket varm,god och klok kvinna.En utav den gamla tidens socialdemokrater som jag minns med värme och kärlek....

2007-02-17 @ 10:50:52
Postat av: Ylva Mjärdell

Oj förresten!Tack så mycket Ylva.Så mycket uppskattning jag fått av dig och er andra har jag nog aldrig tidigare i livet fått.Ni alla ger mig utrymme att växa och utvecklas nybörjare som jag faktiskt är.Tack för att ni finns!

Kram och trevlig helg önskar en som strax cyklar i väg till jobbet.

2007-02-17 @ 10:55:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback