Arbetslösa vid det dukade bordet?

En vän till Mårten Ström - en Krister Hegsund - han skriver i alla fall på Mårtens blogg. Krister försöker göra sig lustig över nystartsjobben och säger att nystartsjobben fått en fantastisk start - 74 nya på 10 dagar.

Men det ännu mer fantastiska är väl att Krister skriver "Med denna takt så kan ju borgarnas 1,3 miljoner arbetslösa få ett jobb....".

Är det verkligen"borgarna" som på knappa 4 månader lyckats skapa 1,3 miljoner arbetslösa. Hur många av dessa satt redan runt Göran Perssons dukade bord som han fick lämna ifrån sig i september?


Kommentarer
Postat av: Arlav

Häng inte upp dig för mycket på Krister Hegsund. Har följt hans "karriär" och inlägg på s-info. Bara ännu en tragisk extrem arbetslös vänstersosse som i sin totala självperfektion inte förstått varför (s) trots sin "helt felfria politik" förlorade valet.
Nu sysslar han på s-info mest med välformulerade och finstämda inlägg av typen:
- Reinfeldts sadistiska piska,
- skiter högaktningsfullt i,
- jag jämfört uttalade fascistiska partiers program med den politik som Reinfeldt för och dom stämmer överens till 95%
- Cederschiöld (Reinfeldts mentor ) beundrar fascisten Le Pen,
- Kan du nämna 1 i regeringen som inte är mutad av bolag
- Du Nils tillhör en sekt som är såpass hjärntvättad att
- i dessa frågor istället för en paranoid Krösus Sork i Täby.
- den svaga logiska slutledningsförmåga som ni neo-fascister uppvisar
- USAs befolkning är hänvisad till gratismottagningar där människor dagligen dör i väntrumm
Denna är ju en riktig höjdare!
- Jag personligen ser ingen som helst anledning till att företag överhuvudtaget ska vara privata
- hjärntvättad av knäppgöken Calmfors?

Avslutningsvis får Hegsund betygsätta sig själv:
"Fy vad pinsamt"

2007-02-22 @ 09:20:01
Postat av: Krister Hegsund

På sätt och vis så är det faktiskt borgarna som skapat dessa ca. 1,5 miljoner i "utanförskap". Detta i er iver att förmedla en "ram" för referenser i valrörelsen som inte stämmer med verkligheten. Ni hade som uppgift att försöka övertyga svenska folket om att "någonting" var illa i ett Sverige som stod ut som ett föredöme för övriga världen. Det var slugt genomfört av främst Reinfeldt och om du Strutz inte har fått veta taktiken av ditt parti så kan du alltid läsa boken "George W Reinfeldt" - 2006.

Ni har uppfunnit ett "utanförskap" som inkluderar studenter och förtidspensionärer. Dvs. människor som inte ska jobba överhuvudtaget. Man ska väl vara glad att ni inte sprungit på kyrkogårdarna med spadar för att gräva upp ännu fler i "utanförskap". Man får vara glad för det lilla. Men kontentan kvarstår. Ni skulle "hjälpa" 1,5 miljoner i utanförskap genom att förstöra deras ekonomiska möjligheter att leva ett drägligt liv och samtidigt skapa 30.000 jobb( enligt KI som är extremt Moderat-orienterat och inte seriöst ) som dessa ska slåss om. Samtidigt så vill ni importera billigare arbetskraft från utlandet till de få lediga jobb som finns istället för att satsa på utbildning av svenska folket.

Inbillar du dig att inte svenska folket dag för dag vaknar upp och ser igenom det svamlet? Läs oppinionssiffrorna!

Och vad gäller det ovan som är ryckt ur sitt sammanhang så står jag för det till 100%. Det vore trevligt om någon som kritiserar mina inlägg kan göra det i sak och kanske visa vad som inte är faktabaserat. Tex. Calmfors är inte en framstående man som bör äga inflytande över politik som rör svenska folket. Han är ekonom och inte vetenskapsman.

2007-02-25 @ 22:03:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback